Jag är Nonna Larsson. Jag bor i Trelleborg på sydkusten. Jag älskar närheten till kontinenten och upplever mig mer kontinental än typisk svensk, Egentligen upplever jag mig mer som en del av universum, vilket vi alla är. Jag känner mig hemma överallt.

Vad jag har förtått är det viktigt att presentera sig med sin ålder. Jag är just fyllda 60 år. Nu vet jag att jag hamnar i ett fack. I ett 60-årsfack. Vi har en inplanterad tanke hur vi ska vara, leva och se ut vid olika åldrar.  Ta bort den tanken och bara var. Då kan det mycket väl hända att du finner en helt annan person. Kryp ut från facket och lev, var och se ut som den du egentligen är. Ett nytt liv väntar på dig.

Just nu lever jag själv, men inte ensam. Det är  2½ år sen som min man och jag separerade efter 38 års äktenskap. Vi lämnade varandra av kärlek och respekt. Vi var klara med det som vi var ämnade att göra tillsmmans och vår gemensamma utveckling var avslutad. Energin vi tog från varandra, istället för att ge, var uppenbar.  Ensamhetskänslan var också mycket tydlig i vår tvåsamhet. Visst  kunde vi välja att fortsätta leva tillsammans, livet ut. Vi har  tre underbara barn och 5 härliga barnbarn, vi kunde fortsätta att  leva tillsammans för deras skull.  Att leva vårt liv genom barnen kändes dock inte rätt. Varken för barnens eller för vår egen skull. Men visst var det lockande, då oron inför framtiden gjorde sig påmind. Vi gjorde det svåra valet att lämna tryggheten för att stå på egna ben och skapa ett nytt liv. Vi är båda överens om att det var ett bra beslut. Det var för tidigt att sluta leva. Livet är till för att levas.

Mitt liv och mitt arbete är inte helt traditionellt. Jag har sen lång tid tillbaka följt mittt hjärta. Till en början med stor rädsla och försiktighet, men efterhand som tiden gått och jag fått se att hjärtat alltid leder mig rätt, har jag idag en stor tillit och en inre frid. Detta vill jag dela med mig av till de människor som kommer i min väg och som känner sig redo. Vi är aldrig offer. Vi skapar själv våra liv. Vi har alltid ett val. Mitt val är att vara sann och käleksfull till mig själv (genom att vara sann och kärleksfull till mig själv, blir jag kärleksfull till allt levande). Jag väljer också att ha positiva tankar och jag väljer ren naturlig, näringsrik mat. Jag väljer att tacka för allt som sker.  Min dag består av att dela med mig av detta.