Beslutet jag gjort, att inte slåss mot Jättarna och i stället använda mig av det LJUS som finns inom oss alla och sprida KÄRLEK istället för kamp, visade sig vara ett bra drag.  Tills jag tappade gnistan.

Mörkret trängde sig in och jag fylldes av trötthet när jag såg FDA:s senaste utspel i kampen mot att befria människor från att bli friska från Ebola. Tre företag har i veckan som gått, personligt blivit uppsökta av FDA personal, vilket är mycket ovanligt. De fick överlämnat varningsbrev med hot om åtal, om de inte tar bort påståenden på sina hemsidor, om att deras produkter kan ta död på Ebola-virus.

Ett av de drabbade företagen är Solution Foundation, med KOLLOIDALT SILVER, nanosilver.

FDA har dock gått ut med, att i Ebola-fallet kan man tänka sig att använda obevisade läkemedel. Allt utom kolloidalt silver. Varför? För att kolloidalt silver tar hand om virus på ett effektivt sätt?

Jag ska inte skylla ebolaviruset på min tappade gnista. Uppgivenheten som kom över mig, handlade också om att året är 2014.  Borde det inte vara självklart att vi har tillgång till NATURLIG HÄLSOSAM MAT. Rätt att välja NATURLIG ALTERNATIVMEDICINSK  BEHANDLING.  Få en fullständig OCH SANN  bild av VACCINATIONER och MEDICINER. Dessutom skulle GENMANIPULERAD MAT överhuvudtaget inte existera eftersom människors kunskap om vad GMO innebär, skulle vara så stor att GMO-odling, skulle vara helt uteslutet.

Där satt jag med min tappade gnista och hade just bestämt mig för sluta ta in sanningen och ljuset. Sluta söka fakta och engagera mig. Låta lögnerna från etablissemanget härja helt fritt. Sluta undersöka och leta sanningar. Däremot kommer jag inte att SVÄLJA det som myndigheter och press basunerar ut. Men jag ska HÅLLA FÖR ÖRONEN och BLUNDA, precis som många väljer att göra. Jag ska plocka fram en bra bok, slänga mig i soffan och skita i resten. För det handlar inte om MIG. Jag har det bra och jag vet tillräckligt mycket för att fortsätta ha det bra.

Det är då hon dyker upp, EMMA WATSON i United Nation och säger

OM INTE JAG? Vem?

OM INTE NU? När?

Vistas i NATUREN är A.G.E sänkande

Vistas i NATUREN är A.G.E sänkande

Så sant, Så rätt. Om inte Jag? Vem. Om inte nu? När? Då hände något och gnistan fick nytt liv. Ljuset blir starkare och snart befinner jag mig i det bländande och känner hur jag fylls på med kraft och kärlek. Kärlek till ALLT och till ALLA OCH jag vet, att det inte handlar om mig och mitt liv. Det handlar om de som kommer efter mig. Jag vill inte tillhöra den grupp som inte tar ANSVAR. Jag vill en dag gå vidare och veta att jag tillhört den MODIGA SKARAN som vågat SE SANNINGAR.

En återkommande fråga dyker upp. När ska människan våga sig fram ur mörkret? och ha modet att se LJUSET? SANNINGEN?

Det är ju inte ens en hemlighet att FDA varje år  ”godkänner” ”läkemedel” som inte är godkända. Mediciner godkännes av FDA, som de inte testat. FDA förlitar sig på läkemedelsföretagens egna studier, som inte sällan är förfalskade. Läkemedelsföretag blir bötfällda för dessa brott, men verksamheten stoppas inte. ALLT KOMMER ATT BLI OFÖRÄNDRAT SÅ LÄNGE SOM DEN STORA MASSAN INTE SER.

Det är ingen hemlighet att läkemedel  som är riktade till hälsotillstånd som de ej är godkända för, skrives ut för miljardbelopp varje år. ”Off-label”  är en stor del av läkemedelsindustrins vinstmodell.

Bedrägeriet ligger inte hos de företag som erbjuder kolloidalt silver. Bedrägeriet kommer från den medicinska kartellen som aktivt censurerar all vetenskaplig forskning om naturläkemedel, som kan rädda människor från lidande.

Yoga är A.G.E sänkande

Yoga är A.G.E sänkande

Hur många människor måste dö och lida för att människor är så förblindade av övertro och dyrkan av forskning på droger?

Att FDA går i koppel och gör vad de kan för att främja det medicinska monopolet som dominerar den västerländske civilisationen är tydligt. Likadant gör våra svenska myndigheter.  FDA:s uttalande om att en fri marknad för naturliga hälsoprodukter skulle resultera i dödsfall är som ett skämt. Det inte är svårt att hitta uppgifter om hur många dödsfall som orsakas av läkemedel, varje år. Också i Sverige. Medan den amerikanska giftcentralen inte har några rapporterade dödsfall, orsakade av kosttillskott.

Givetvis ska man inte påstå att någon behandling eller botemedel mot sjukdomar finns om man inte har påtagliga bevis för det. Men var finns etiken, när FDA vägrar utföra tester på naturliga, alternativa terapier eller som i detta fallet kolloidalt silver eller eteriska oljor? Dessutom går det INTE ATT REGISTRERA NATURLIGA RÅVAROR SOM LÄKEMEDEL i FDA.

VARFÖR INTE LÅTA ALTERNATIVA MEDICINER FÅ SAMMA VILLKOR SOM DE KEMISKA MEDICINERNA? Hur länge ska vi fortsätta ge skattepengar enbart till forskning på kemiska mediciner?

Varför inte komma fram i ljuset och tillsammans arbeta som ett världssamfund. Låta den kemiska västerländska medicinen samspela med de österländska och alternativa behandlingsmetoderna. Varför inte ha som fokus. FÖR ALLAS BÄSTA?

Hur svenska myndigheter kan agera, fick jag personlig erfarenhet av år 2002. Det hade nått fram till myndigheternas öron, att i Nonnas Hus, Rydsgård, Skurups kommun, Skåne, där fanns en saft, som vissa i byn mådde ALLTFÖR BRA av. En hade blivit av med psoriasis, som han hade haft en himla massa år. Någon annan, en diabetiker hade fått ett gammalt bensår läkt. En äldre dam hade trots mångårig medicinering inte haft en fungerande mage. Nu drack hon en saft som hon köpt i Nonnas Hus och magen fungerade perfekt och den lilla kvinnan började leva upp igen. Ja, mycket hände, som helt tydligt, INTE FICK SKE.

NATURLIG MAT är A.G.E sänkande

NATURLIG MAT är A.G.E sänkande

 

Många glädjefulla berättelser fick jag höra. HEMLIGA. En ska jag berätta, om du lovar  att inte föra den vidare.

En fjortonårig kille hade i två årstid gått på inflammationshämmande mediciner pga återkommande urinvägsinflammationer. Trots medicinering fick han nästan varje månad en urinvägsinflammation och därmed antibiotika. Han hade en ficka på urinröret där bakterier samlades. Hans skolgång blev kraftigt lidande. Fyra månader innan den väntande operation började han dricka den förbjudna saften. OCH det förbjudna hände. Urinvägsinflammationerna upphörde. När killen några månader därefter, tackade nej till operationen säger  doktorn. ”Fortsätt dricka den där juicen, så lägger jag kniven på hyllan”.  OCH där fick den ligga. Fylld av glädje och tacksamhet ville mamman informera doktorn, på Lunds Universitetssjukhus om fruktens innehåll och kanske också lite historia. Men då blev det kalla handen. Förtvivlad kom kvinnan till mig. Hennes tillit till läkaren hade tagits ifrån henne. Hon trodde att,  som hon sa, ”VI ALLA JOBBAR I SAMMA SYFTE, ATT HJÄLPA MÄNNISKOR ATT MÅ BRA”. Men så ser inte verkligheten ut.

Många var de, de lyckliga människorna och djuren, som, om man nu vågar använda ordet, upplevde sig som FRISKA, efter att ha ”druckit av saften”, som de sa. Jag var jättelycklig över att på ett så enkelt sätt kunna visa människor vägen till ett bättre välmående.  Men jag fick snart lära mig reglerna. ENDAST KEMISKA LÄKEMEDEL får göra människor FRISKA. Jag lärde mig det motvilligt, eftersom jag alltid har tyckt om att hjälpa människor. Men så var reglerna. Jag upplevde det som om jag befann mig i en HEMLIG VÄRLD. Där SANNINGAR SOM INTE PASSADE ETABLISSEMANGET VAR FÖRBJUDNA. Min illusion om att världen är god och speciellt STOREBROR, raserades.

Det gick inte att begära att de människor och djur som plötsligt inte använde sig av kemiska mediciner längre och upplevde sig som friska, skulle känna till REGLERNA. De berättade med glädje och iver vad som hänt dem och en dag fick jag påhälsning.

KÄRLEK sänker A.G.E värdet

KÄRLEK sänker A.G.E värdet

Av en kvinna från Hälsovårdsmyndigheten. Hon spände sina förmyndarögon på mig och sa ”Var har du den förbjudna juicen?” Jag berättade vänligt för henne att jag inte hade något förbjudet i affären. Men det nöjde hon sig inte med. Hon snokade runt i butiken och sökte efter det förbjudna, som skulle beslagtas hon sökte med samma frustration och iver som om hon sökte efter värsta knarket. Med ofullbordat ärende lämnade hon mycket irriterad och hotfull huset. Hon lämnade huset, med ett hotfullt ”Jag kommer tillbaka”. Det gjorde hon, några dagar senare. Då med en annan teknik. Hon var vänlig och talade förtroligt med mig, ungefär som till ett barn. ”Du vet, vi vill ditt bästa. Men du kan råka riktigt illa ut. Företaget TNI, TNI, Morinda, är företaget som ligger bakom juicen) är en stor bluff. De har lurat människor i hela världen, det är inte bara dig. De är anmälda och SLUT. Jag var totalt förvirrad. Mitt förtroende för TNI var STORT, liksom mitt förtroende då var, för svenska myndigheter. Vem skulle jag tro på?

Händelsen var lika förvirrad som overklig. Jag kan nästan påstå att min värld rasade. Det värsta var att någon som jag litat på, var falsk och jag visste inte vem.  Visst hade jag magkänslan som talade om sanningen. Men jag vågade inte lita på den. Min tilltro för myndigheterna var stor. Efter ytterligare några dagar kom ett brev från Hälsovårdsnämnden. Brevet bekräftade det som kvinnan sagt, förtalade grovt TNI och uppmanade mig att avbryta all kontakt med TNI.

Jag kontaktade TNI i Stockholm, som seriöst tog hand om det hela och överlämnade ärendet till företagets advokat. Inte ord mer hörde jag från Skurups myndigheter. Någon ursäkt för deras dåliga beteende fick jag inte heller, men det kan man inte begära. TNI, numera Morinda har alltid visat mig stor respekt. Morinda är det fjärde mest snabbväxande företaget i världen. Ett miljardföretag. Öppet i nästan 80 länder och med ett öppet hjärta för alla människor oavsett kultur, religion och hudfärg. Morindas drycker är godkända som livsmedel i EU. Ofarliga för alla. MEN DE BOTAR INGET och har INGEN STÖRRE EFFEKT ÄN ANDRA JUICER. enligt reglerna.

Jag är medveten om myndigheternas makt. Men det finns ett kryphål som ingen myndighet kan förbjuda. ETT NATURLIGT LÄKEMEDEL. som tillverkas av kroppen då vi förser den med rätt byggmaterial. ETT HÖGT IMMUNFÖRSVAR.

Det är just det jag vill dela med mig av. Kunskapen om vad som höjer mitt A.G.E värde och därmed kunna undvika det. OCH vad det är som SÄNKER mitt A.G.E värde.

Jag saknar komplett information från media och skickade ett mail till Sydsvenskan chefredaktör för två veckor sen. Jag vill veta varför tidningen är så ”vinklad”. Tror man att läsaren inte är tillräckligt intelligent för att ta in information från mer än en sida? Är det för att tidningen inte lägger ner tid på undersökande journalistik? Eller beror det på tidsbrist? Jag väntar på svar.

Min syn på människor är att de är kapabla att ta in information, från olika vinklar. Det finns två sidor av allt. Jag tror på läsarens förmåga att själv kunna bilda sig en uppfattning.

GOD SÖMN är A.G.E sänkande

GOD SÖMN är A.G.E sänkande

I  LJUSET  LEVER  MAN  LIVET  LEVANDE