De senaste fyra åren har jag rest till sydligare breddgrader när sommaren lämnat Sverige. Jag följer mitt ”hjärta”, min” inre” röst, mitt Högre Jag, eller vad jag nu ska kalla det. I varje fall är det så enkelt som, att det jag känner glädje för. Det gör jag. Fast riktigt så enkelt är det egentligen inte. Ibland känns det mer som att något landar i mig. JAG VET, vad jag ska och allt känns lugnt och harmoniskt. Fram till dess att jag ska agera. Då dyker gärna Egot upp med varningstrianglar och vill hindra mig.

Det har inte alltid varit lätt att följa den ”inre” rösten. Det tog lång tid av träning, att skilja på ”Egots” och ”Hjärtats” röst. Den dag, då jag upptäckte att jag kunde ta hissen mellan hjärtat och hjärnan, då löstes en del problem.

Men innan dess. Under många år dök ”Egot” upp, som en smart figur, från hjärnan. Visade sig i min tanke och försökte tala om för mig att det jag kände i mitt ”hjärta”, om jag nu ska kalla det så. Det var väldigt egoistiskt. Egot visade mig hemska följder, om jag skulle följa detta ologiska och vad skulle människor tänka. Glädjen och harmonin mixades med rädslan och i förvirringen visste jag inte vad jag egentligen kände.

Övning ger färdighet. Idag har Egot inte en chans. Jag avslöjar henne, så snart hon dyker upp. Tror jag. En bra sak att komma ihåg är, Egot har aldrig någonsin visat mig någon glädje. Vad hon står för, är rädslor, beräknande och kontroll. Speciellt för det som är nytt och outforskat. Egot tänker på vad jag kan vinna eller förlora. Egot vill ha koll.

Under sommaren har jag ”känt in” var jag skulle tillbringa hösten. Det resulterade i att jag fick åka världen runt ett antal gånger. Men ingenstans kändes det rätt. En dag visste jag. Det är i Sverige, jag ska vara. Någon logisk förklaring fick jag inte. Hjärtat varken förklarar eller övertygar. I hjärtat ÄR man och där är det rätt.

När jag väl bekräftat destinationen, gick Egot igång och mina tankar började snurra kring allt som jag kunde fylla hösten med. Mina logiska, egoistiska planer, låg högt i kurs, men var gång jag tog hissen ner till hjärtat, så infann sig inte den välkända, bubblande, glädjen, som bekräftar att allt är rätt. Inte heller något behagligt lugn, där jag ”bara” visste. Jag försökte släppa de ”hjälpsamma” tankarna och bara låta svaret komma.

Det kom i form av en tidningsartikel, som fick mitt hjärta att fyllas av sorg. Därefter övergick känslan till vanmakt. Men i vanmakt ville jag inte vara. Vanmakten omvandlade jag till AGERA och i den kraften fylldes jag med glädje och i samma ögonblick stod det klart vad jag ska fylla hösten med. Jag fick nästan en liten bus-känsla. En känsla att göra något lite otillåtet. Faktiskt FÖRBJUDET. Men det hindrar mig inte.

Jag ska tillbringa hösten, med att säga till så många som vill höra, ”LÅT MATEN BLI DIN MEDICIN OCH MEDICINEN DIN MAT”. Alla känner till visdomsorden. Ibland undrar jag vad som hände på vägen. Varför är dagens människa inte smartare än Hippokrates som levde flera hundra år Before Christ?

Varför tror vi på så många lögner? I en tid, när vi har all möjlighet att själv undersöka.

Svaret kom direkt. NÅGON tjänar pengar på att vi låter oss luras av de läckra kemikalierna som lovar oss billig konstgjord mat och dryck som dessutom smakar fantastiskt gott. Snabbt tillfrisknande och Skönhet, vill vi också ha. Detta har vi köpt och trott på. För det är enkelt och bekvämt. Men det låga priset vi köpt varan för, får vi betala tillbaka i form av ohälsa och läkemedel.

Om jag inte är helt fel informerad, så är kemi-industri, ett av världens mest lukrativa industrier följt av läkemedels- och skönhetsindustrin.

Artikeln som fick mig att AGERA var, när jag läste att Hälsoministern i Nigeria gått ut med ett meddelande den 14 augusti 2014, att man genom en donation från en nigeriansk vetenskapsman, fått kolloidalt silver, för att kunna BOTA Ebola i landet.

Denna händelse får FDA att totalt ”flippa” ut. Jag har inget annat ord för det. I varje fall kallade FDA, kolloidalt silver för bedrägeri och liknade det vid bekämpningsmedel och avrådde bestämt från all användning. Till följd av att hälsoministern i Nigeria backade och de drabbade fick inget kolloidalt silver.

Det jag sänder ut kommer alltid tillbaka. (Hyllie Malmö)

Det jag sänder ut kommer alltid tillbaka. (Hyllie Malmö)

För mig var detta både skrämmande och ofattbart. Visst vet jag att det finns många skrupler i läkemedelsbranschen och att de gått över många lik. Men hur kan man behandla dessa sjuka människor så samvetslöst. Själv har jag använt kolloidalt silver av och till sen år 2007.

Rent silver är en ogiftig mineral  som varken är cancerogen eller mutagent för däggdjurs celler. Silver är en mineral som vi alltid fått i oss via maten. Speciellt rik på silver är bananer och mjölk. Dessutom är det allmänt känt att kolloidalt silver har en bra dödande effekt på virus, bakterier, svamp och encelliga parasiter. På så vis, kan man säga att FDA har rätt när de kallar KS för bekämpningsmedel. Men är inte syftet att få bort viruset?

Detta agerande från FDA:s sida handlade inte om att skydda några sjuka människor.

Från slutet av 1800-talet var många mediciner baserade på silvernitrat. När penicillinet kom på 1930-talet, blev silvret bara till besvär för läkemedelsbolagen, eftersom det inte går att patentera. Idag framställes silver, elektrokolloidalt och innehåller ingen syra. Det är betydligt renare, effektivare och helt giftfritt. Vilket WHO har konstaterat och släppt alla övre gränsvärden för rent elementärt silver, då man konstaterat att elementärt och joniskt silver inte orsakar någon skada i människokroppen.

Kolloidalt silver godkändes av EPA (amerikanska naturvårdsverket) på 1950-talet.

Kolloidalt silver säljes som hälsokost i USA och har ca 10 miljoner användare. Däremot är KS inte godkänt som hälsokost i Sverige. Jag och några hundratusen använder KS till att rena vårt vatten.

I motsats till detta, så har ingen kommenterat WHO:s klartecken för användning av otestade mediciner och vaccinationer från konventionella läkemedelsbolag till smittade personer. Istället väntar världen med spänning på att läkemedelsföretagen snabbt ska komma med mediciner.

Varför reagerade då FDA så kraftfullt, på något så naturligt som kolloidalt silver? En kärleksfull gåva från en vetenskapsman, som ville lindra lidandet hos fattiga människor.

Det finns bara ett enkelt svar. Hur skulle världen reagera om det skulle komma till allmän kännedom att kolloidalt silver BOTAT Ebola-drabbade människor? KS, ett naturligt ämne utan biverkningar. Vem skulle köpa kemiska läkemedel? Vem skulle förlora pengar?

Det finns NÅGON som vill ha MONOPOL på att BOTA.

Det absolut MÄRKLIGASTE i sammanhanget är att Department of Defense (amerikanska försvarsdepartementet) gick år 2009 ut med, att KOLLOIDALT SILVER har en DÖDANDE EFFEKT på EBOLAVIRUS.

VARFÖR STOPPAR INGEN GALENSKAPEN?

Galenskap stoppas inte så länge som majoriteten av mänskligheten lider av girighet och går att köpas för pengar.

När jag för många år sen, för första gången fick höra att man inte får påstå att MAT eller något NATURLIGT BOTAR, förstod jag inte vidden av det. Jag trodde knappast på att det var sant. Jag visste inte då, att det är läkemedelsföretagen som har monopol på allt BOT. Efterhand tog jag förbudet till mig och ganska stillatigande har jag år efter år förvånat mig över varför jag som EU-medlem och svensk medborgare inte får lov att berätta sanningar. T.ex att en växt som lever i total balans med naturen, kan BOTA, eller förändra en OHÄLSA till HÄLSA. Det tog mig väldigt lång tid att överhuvudtaget förstå, att detta var SÅ väldigt mycket FÖRBJUDET.

Min viktigaste föda. Noni som ger mig bl.a de vitaminer, mineraler och aminosyror som jag behöver på ett enkelt och naturligt sätt.  aminosyror

Mitt viktigaste födoämne. Noni som bl.a ger mig de vitaminer, mineraler och aminosyror som jag behöver, på ett enkelt och naturligt sätt. 

Om någon myndighet skulle råka höra att någon typ av MAT eller OGRÄS botar, skulle det resultera i att det omtalade ogräset skulle förbjudas till försäljning och de som använde ”OGRÄSET” och mådde bra av det, skulle inte längre kunna köpa det. Dessutom skulle de som kommit med påståendet om den positiva effekten också förlöjligas, för att de sagt något så dumt, som att ett ogräs, som det inte finns några kliniska studier på, kan göra en människa FRISK.

Penningstarka krafter har nämligen FÖRBJUDIT all FÖDA, inklusive OGRÄS att BOTA människor.

Skulle något företag, någonstans i världen, göra kliniska studier på ett ogräs och dessa skulle visa sig vara gynnsamma för hälsan. Då får man inte tala högt om dessa studier. Eftersom det fortfarande är förbjudet att bli FRISK av något som är naturligt och som man inte kan patentera.

När jag så småningom lyckades lära mig vilka sanningar som man inte fick tala högt om. Dök tanken på häxjakt upp. Hade jag hamnat i fel århundrade. Men nej, tiden stämde. Detta existerar på 2000-talet. Lite lugnad kände jag mig, eftersom jag visste att år 1811 blev troligtvis den sista personen lagligt avrättad i Europa, för häxeri. Troligtvis någon som sagt eller gjort något FÖRBJUDET.

Alltså. Jag lärde mig att det mest FÖRBJUDNA, är att bli FRISK, av något som är NATURLIGT. Speciellt förbjudet är det, om det inte kan patenteras. Jag börjar förstå varför maten är så förgiftad som den är. Är det förbjudet att bli frisk av mat, så måste den ju förgiftas. Det är endast kemiska läkemedel som har tillstånd att göra människor friska.

FDA:s kraftfulla agerande mot kolloidalt silver i Nigeria, får mig att tänka på ”fjärilseffekten”. En fjärils vingslag kan orsaka en orkan i en annan världsdel.

FDA föll på eget grepp och tack vare FDA:s agerande fick jag en värdefull uppgift i höstmörkret. Vi är många som jobbar för ett förebyggande hälsotänk. Jag vill bidra till att finna bra vägar att hjälpa människor, djur, allt levande, moder Jord inräknad till bästa hälsa. Genom naturlig MAT.

Att slåss mot jättar är jag för smart för. Dessutom har människan gjort det sen historiens begynnelse och resultatet vet vi. Vi får tillbaka av det som vi sänder ut. Min tanke är att när människan förstår att MATEN ÄR MEDICINEN och MEDICINEN MAT. Då kommer världen att fyllas av friska, lyckliga, modiga människor. Jag följer Hippokrates i hans fotspår och tackar för att FDA fick ”fnatt”.  DSC01136