Portarna för år 2013 stängdes för en månad sen. Det går inte att komma en månad senare och säga. ”Hallå, jag missade en sak. Kan jag bli insläppt och rätta till?  Nej, det går inte. Man blir inte insläppt till år 2013, såvida man inte är tidsresenär eller pappersfifflare. Man blir inte ens insläppt om man kommit på att man gjort eller sagt något fel. År 2013 har bommat igen. Endast i tanken och i känslan kan jag nå det året. Inget som skett eller inte skett går att ändra. Sådana är reglerna. Det kan vara bra att ha med i de dagliga handlingarna år 2014. Att i alla situationer göra det som man verkligen menar. Det som kommer från den innersta sanningen. I sanningen finns bara kärlek, till sig själv och till andra och allt. Först ska man givetvis ta sig  in i sitt innersta. Hur ska man annars hitta sin sanning?

Varje år är unikt och man minns året av olika anledningar. För mig kommer år 2013 att vara det år då jag i all framtid kan säga. ”Det var det året som jag fick tre syskonbarnbarn och tänk, alla tre föddes i december månad och en föddes t.o.m. på julafton, som en julklapp till hela släkten. Jag kan också säga, 2013, det var året som MFF tog guld och jag var på Bali. Mycket finns att säga. För som alla år var 2013 ett innehållsrikt och fantastiskt år.

Men för mig kommer år 2013 att vara det år, då sanningen inte längre kunde gömmas sig bakom okunskap, makt och pengar. Sanningen började sippra ut. Året, då någon ropade ”kejsaren har inga kläder” och vågen tippade över. Jag vet inte hur det gick till. Men vi är många som har väntat  och 2013, hände det. Kanske var det ”Den hundrade apan-effekten”? Paradigm-skifte? Eller var det Sokrates som tog sig igenom etern och ropade ut: ”Det finns bara ett enda gott sätt: VISDOM – och ett ont: okunnighet.”  

I varje fall har kunskapen om, att maten vi äter och hur den påverkar hälsan, nått fram och naturliga människor vill äntligen ha ren, naturlig och näringsrik mat. WP_003524

2013 var året, då Smöret äntligen stod som segrare.  Becel, Flora, Lätta, Milda kan slänga sig i väggen. De är avslöjade. Ingen människa med kunskap, vill längre köpa de processade, artificiella, billiga plastkulorna som är direkt hälsovådliga. Tidningarna skriver om att försäljningen av margarin rasar och Unilever (ett av världens största tillverkare av livsmedel) gör vad de kan för att locka till sig de f.d. kunderna, genom att blanda smör i eländet och kalla det för ett naturligare margarin.

Mitt hjärta, ler för jag önskar att alla människor, ska må så bra som möjligt. Mina tankar går till alla de gånger som jag blivit serverad, speciellt Becel och försiktigt nämnt, att det  ”smöret”  är inte bra som människomat. Har jag varit riktigt våglig, har jag också nämnt om böterna som Unilever fått, för att de inte haft texten synlig, att Becel inte skall ges till barn under fem år eller till gravida o ammande.

Lika många gånger har jag inget vågat säga. Jag vet inte varför, men jag har känt mig som en förrädare eller utanför gänget, då sanningen om ”smöret” legat på mina läppar. För visst är det obekvämt att inte tycka som den stora massan. Speciellt obekvämt är det att inte följa socialstyrelsens rekommendation att äta fettsnålt och light. Och visst har människor kunnat få mig att känna mig som en landsförrädare då jag påstått motsatsen och inte höll med etablissemanget.

I smörsegerns kölvatten  blev också LCHF vinnare över kostetablissemanget som gått i attack mot LCHF. Kostetablissemanget har stöttat livsmedels- och läkemedelsindustrin i 40 år. Men 2013 hade mängden nöjda LCHF anhängare blivit så många att vågen tippade över.

Inte nog med att smöret fick upprättelse. I augusti 2013, förkunnade pressen att de ”normalodlade”  bananerna innehöll sju olika gifter, varav fem fanns kvar i fruktköttet. Medan ekologiskt odlade bananer var fria från bekämpningsmedel. Fb-vänner landet runt, hjälpte pressen att sprida budskapet och snart kunde livsmedelsbutikerna se en 50 % ökning av ekologiska bananer. 

Jag upplevde det som en personlig seger och firade med en extra banan. Sen många år tillbaka har jag bara ätit kravodlade bananer och jag har försökt sprida budskapet. Självklart ville jag inte ha dessa farliga bekämpningsmedel i mig. Men den egentliga anledningen var och är, att jag inte vill bidra till att plantagejobbarna ska bli sjuka. De som tvingas gå i gifterna varje dag, för att jag ska köpa en billig banan.  Nej, då avstod jag hellre. Då Fredrik Gertten kom med sin banandokumentärfilm, för något år sen, trodde jag att det skulle bli en förändring. Det blev det, kravodlade bananer blev något billigare och mer lättåtkomliga. Men den stora massan var fortfarande kvar i giftbananätandet och fortsatte orsaka  lidande hos plantagejobbarna.

Men bollen hade kommit i rullning och snart presenterades den ena sanningen efter den andra, som varor på ett transportband. Vi blev informerade om giftiga paprikor och druvor och Svt kunde på bästa sändningstid läsa upp i nyheterna att småbarn bör äta ekologiska frukter. Foster och barn är extremt känsliga. Svt informerade om att det kunde finnas upp till 20 olika gifter i samma frukt och att forskningen och kunskapen om coctaileffekten är obefintlig. Äntligen kom denna hemska sanning ut i vardagsrummet.

I SDS läste jag om det positiva i att ge D-vitamin till gravida. Men varför inte också skriva om hur D-vitamin kan förbättra livskvaliteten också för äldre? Bl.a. för att bibehålla muskelmassan och stärka skelettet. Jag menar inte att medierna behöver ta i hur mycket som helst, men när de nu äntligen har börjat skriva om förbjudna sanningar, så kunde de också nämna att alla hade mått bra av D-vitamin-tillskott och att det finns väldigt mycket forskning på detta som visar att vi lider brist och vinsterna är stora, då vi tar ett D-vitamintillskott. I våras då jag för en gång skull såg på programmet fråga doktorn, eftersom det skulle handla om kosttillskott, hörde jag hur en läkare svarade en tittare, som undrade om han fick i sig tillräckligt mycket D-vitamin på vintern. ”O, ja sa doktorn, ät fisk ett par gånger i veckan. Det blir bra”. Då stängde jag TV:n. Vi behöver 350 g färsk fet fisk, varje dag eller 35 ägg osv, för att få i oss den mängd som skyddar oss mot vad all forskning visar, många typer av sjukdomar.

Glad blev jag då jag under 2013 kunde läsa i SDS, att en av poängerna med feber är att många virus har svårt att föröka sig i kroppsvärme över 37 grader. Troligtvis känner de flesta människor till detta. Men varför tar man då febernedsättande mediciner, så fort febern går mot 38 grader? Kanske för att utveckla en influensa, som hade självdött av lite feber?

I SDS läste jag också om att under 2013 har stora steg tagits i kampen mot cancer. Nämligen, immunterapi, som riktar in sig på kroppens eget immunsystem. Den toppar 2013 års lista över stora vetenskapliga genombrott och Science anser att detta kan röra sig om ett paradigmskifte.

Listan över 2013 års sanningar som kommit upp i ljuset, skulle kunna göras hur lång som helst och det är glädjande. Men jag bara undrar. Var har media hållit till under alla dessa år, som sanningarna har varit uppenbara för så många människor i världen? Varför har media gått i etablissemangets koppel? Journalistens uppgift är vad jag förstår, leta fram sanningar. Istället skrev tidningarna om LCHF-krig och fokuserade på de människor som blivit sjuka av LCHF? Man skrev om de nyttiga citrusfrukterna, men inget om bekämpningsmedlen som var mindre nyttiga.

Varför låg media så lågt när det gällde Läkemedelsföretagens och EU:s förbud mot örtpreparat och homeopatiska medel? Varför fokuserade media på riskerna i att äta kosttillskott och naturpreparat? När sanningen är, att det finns inga dödsfall rapporterade från den amerikanska giftinformationscentralen, som är den mest tillförlitliga i världen. Varför skrevs det inte om att det finns 783.000 inrapporterade dödsfall, orsakade av läkemedel? Varför säger inte media något om de jättebelopp som läkemedelsföretagen varje år har med i sin budget, till böter? Varför skrivs det så lite om nobelpristagaren Luc Montagnier och homeopati? 

Varför har jag känt mig som den enda i världen som slutade köpa paprika, redan 1972? Det var det år, som jag fick se en liten oansenlig notis om de farliga bekämpningsmedel som användes till paprikor och att gifterna inte kunde tvättas bort. Istället såg jag tidningarnas stora rubriker och text om den C-vitaminrika paprikan. Och ingenting om de näringsfattiga frukterna som plockas omogna och besprutas med gifter. Likadant var det med druvorna, som kan vara så giftiga att de kan döda ett barn. Detta lästes upp i radio nyhetssändning en av juldagarna, jag tror 2006. När jag skulle lyssna mer på nästa nyhetssändning fanns det inte med. Inget sades på TV:s nyheter och inget fanns att läsa i tidningen. Av någon anledning ville media vänta med informationen till 2013.

Anledningen av mitt stora intresse för välbefinnandet, livsmedel och sanningen om gifterna som finns i maten, kan jag tacka Morinda för. 2001 tackade jag, Ja, till Tahitian Nonidryckerna och genom företaget Morinda, har jag fått en viktig kunskap om vad människan är. Hon är Naturlig – och som en naturlig varelse behöver hon ren, näringsrik mat, från naturen.WP_001083

Morinda har under mina tolv år alltid legat steget före och allt, har efterhand blivit bekräftat. Även de sanningar som inte var så trevliga att höra. Om hur födan, som är den mat som vi tror vi mår bra av, är så fylld av kemikalier att den försvagar våra kroppar och påskyndar vårt åldrande. Livsmedelsforskare berättade om hur stora företag bluffar med gifterna för att kringgå lagar osv.

Morinda har aldrig någonsin sagt, drick noni, så blir du frisk. Däremot har jag ofta hört dem säga. Var inte rädd för sanningen. Berätta.

Det var genom Morinda jag verkligen förstod hur skadligt sockret är. Drogen bland droger, som kan vara inkörsporten till andra droger. Likaså fick jag lära mig om det vita mjölet. När vi för 12 år sen, på nonipresentationerna, nämnde att man kunde må bra av, att minska konsumtionen av socker och mjöl, hände det att människor blev väldigt  upprörda och t.o.m lämnade salen. För inte var det något fel att äta bröd. 6-8 brödskivor hade ju en gång socialstyrelsen rekommenderat och sanningen bakom den reklamen handlar inte om människans bästa.

Frukt och grönt ledde ofta till diskussioner på nonipresentationerna. Ingen ville höra att frukterna och grönsakerna kunde innehålla skadliga gifter och att de kommersiellt odlade, trist nog, inte var så näringsrika, som vi lärt oss att de var. Att de utländska frukterna innehöll gifter, kunde man oftast enas om. Men de svenska, var det inget fel på. Det var en omtumlande tid. Många tvivlade på våra ord och jag var naiv nog att inte fatta varför inte alla förstod och sa JA, till noni och kunskapen om sanningen om maten. På samma sätt som jag gjort.  Långt senare läste jag någonstans, att då man framför nya tankegångar reagerar omgivningen ofta med rädslor för det nya. En känsla av att tappa kontrollen.

Att lyssna på och följa hjärtats röst är inte alltid den enklaste vägen att gå.

2013 var det år, då jag automatiskt började tänka, att ”nu ger jag näring åt hälsan” eller ”nu göder jag ohälsan”, då jag äter något. Det märkliga är, att jag kommer på mig själv, varje dag, att frivilligt stoppa i mig sådant som jag vet bryter ner min kropp. Det positiva är, att jag vet sanningen och själv gör valet.

Det vi talade om då, på nonipresentationerna, är på allas läppar idag. Speciellt efter år 2013 och inom mig känner jag glädje, för det innebär att fler människor kommer att finna ett sätt att må bra, längre.

Det mest intressanta som hände 2013, stod Morinda för. A.G.E  – Advanced Glycation Endproducts

A.G.E.eller Dysfunktionella Proteiner, är skadliga sammansättningar i kroppen och påverkar åldrandeprocessen. Det bildas i kroppen när överflödigt socker och protein binds samman.  Vi får det via maten vi äter, brist på sömn, stress, för lite D-vitamin, rökning, alkohol, för lite motion, fysisk överansträngning, för mycket exponering av solen osv.

A.G.E.s får oss att åldras fortare, genom att skada våra organ och andra system. A.G.E.s är en primär orsak till praktiskt taget alla våra hälsoproblem som vi har idag.

AGE – Dysfunktionella proteiner, fyllde under några månader dagspress och veckotidningar. Professorer uttalade sig om maten som förkortar våra liv och om maten som förlänger vårt välbefinnande och bromsar åldrandet.  Återigen, kände jag tacksamhet över att jag är en del i så stort sammanhang som Morinda, med sitt innovativa tänkande, som har en vision, att få människor att må bra så länge som möjligt.

Men det räckte inte med denna nyhet. Morinda introducerade ytterligare något, unikt och spännande för världen år 2013. TruAge scannern. Detta är den enda bärbara scanner som exakt kan mäta av A.G.E. i kroppen. Uppfinnaren av TrueAge scannern, Dr Andreas Smit och hans företag Diagnoptics har ett exklusivt avtal, att föra denna teknik till världen genom Morinda.

TruAge scannern är en revolutionerande och certifierad apparat vars ljusteknologi har studerats och granskats av det globala vetenskapliga samfundet. Detta har lett till publiceringen av fler än 90 bedömda artiklar och forskningsstudier. Få människor i världen är medvetna om att den existerar. Den används dock av vetenskapsmän, forskare och läkare runt om i världen. (Ja, detta känner jag igen, Morinda ligger som vanligt många år före den stora massan)

På Hawaii, april 2013 fick tusentals Morinda produktkonsulter från hela världen, möta The TruAge scannern. Där fick jag veta min sanna ålder och fick ytterligare en bekräftelse på att jag satsat rätt. Jag är inte äldre än jag känner mig, trots att passet visar något annat. Självklart kommer jag att fortsätta följa Morindas hälso- och livstilsråd och använda deras produkter. Det är givetvis ingen tillfällighet att Morinda har inlett ett samarbete med Diagnoptics. Utan att ha sagt något, så kan detta samarbete bara tyda på att Noni-dryckerna har en viss inverkan på bromsandet av åldern samt medföljande sjukdomar.

Efter Hawaiikonventet presenterades The TruAge scanner och TruAge scanningstekniken för tusentals medicinläkare och diabetesexperter vid American Diabetes Associations 73:e Scientific Sessions Expo den 21-25 juni i Chicago.

Jag känner mig glad och lite stolt över, att jag tack vare Morinda, kunnat visa en del människor vägen till ett bättre välmående.

Inte förrän vi har modet att se sanningen kan vi bli visa.

Det kostar att vara pionjär. Det har det alltid gjort. Att gå emot etablissemanget. Annika Dahlqvist – LCHF, är en som kan skriva under på detta. Nicolas Copernicus blev inte heller så populär, då han på 1500-talet kom med den chockerande teorin att Jorden inte var Universums medelpunkt. Inte var det lättare för Galileo Galilei då han 100 år senare också påstod att  Solen var medelpunkten, istället för Jorden. Kyrkan hade makten och Galilei ställdes inför inkvisitionens domstol. Inte förrän ytterligare 100 år senare kom paradigmskiftet.

Det blåste hårda vindar kring Fredrik Gertten och hans banandokumentär. En annan man som också hamnade i blåsväder för en hel del år sen, lär ha sagt: ”Det är sanningen som ska göra er fria.” WP_003540

Och, det tror jag är sant. Därför ser jag med stor förväntan på vilka sanningar som ska presenteras detta år. Tack vare Morinda, har jag mina aningar. För helt klart är, att en boll som börjat rulla fortsätter att rulla. Snabbare och snabbare och det är just hastigheten som kännetecknar vår tid. Vi kan inte längre vänta på sanningen i flera hundra år. Då skulle vi antagligen hunnit utrota oss själv. Nej 2000-talet rullar på i hög hastighet och jag njuter av fartvinden.