Den 1 juli befann sig Little Grandmother, Kiesha Crowther i Köpenhamn. Jag kände i mitt hjärta att det var viktigt att få möta henne, få känna hennes energier och höra hennes visdomsord. Mötet med Kiesha var kraftfullt. Något liknande har jag hittills i mitt liv, inte upplevt. Jag är så tacksam över att jag följde mitt hjärta och tog tåget över till Köpenhamn denna underbara sommardag.

Kärleksfullt har jag blivit ombedd att vidarebefordra Kieshas visdomsord. Jag väljer att utesluta en del av budskapet, av den anledningen att budskapet är så kraftfullt och jag är rädd att mina enkla ord kan skapa en oro och förvirring. Det är inte syftet.

Mattis som jag träffade för inte så länge sen underhöll oss tillsammans med 3 andra danska musiker, med glädjefull sång och musik i väntan på Kiesha. Hela salen var bara glädje. Musiken så underbart upplyftande. 

Kieshas entre var speciell, hon utstrålade en stor känslighet. Kiesha kom in tillsammans med en man. Jag fick uppfattningen att  hade mannen inte hållit hennes hand och lett in henne, hade hon knappast orkat gå. Keisha var märkbart berörd, men då hon började tala visade hon en fantastisk styrka, trygghet, humor men också en kännbar sprödhet. Hon är som ett barn i glädje och skratt blandat med blyghet. Hon är också som en gammal människa med stor trygghet och visdom. Min uppfattning var att jag alltid känt henne. Hon är så mycket kärlek. 

Kieshas ord är inga nyheter. Under en lång, lång tid har massor av människor världen över inväntat denna tid.  Det har pratats mycket, det har spekulerats mycket. Många är de som har kunskapen i huvudet, men där ska den inte vara. Det hör den gamla världen till. Det har ingen verkan att prata om att vara kärleksfull och sann till sig själv. Vill vi göra något för vår Jord och för mänskligheten är det verkligen dags att börja följa hjärtat. Vi kan inte vänta längre. Det är hög tid. Det är nu det är dags. Jag vet att det är tufft och att det krävs stora förändringar i våra liv.  Men det finns inget annat sätt. 

Little Grandmothers visdomsord:

Ert land är välsignat. Det finns en anledning. Ni har ett stort ansvar. Ni kan vara i er själv och följa era hjärtan. Resten av världen kommer att följa er.

Människan har levt i intellektet för länge. Vi har förstört för mycket. Det tillåts inte längre.

Jag är inte här för att ge er rädsla. Jag är här för att ge kunskap. Det är ingen tillfällighet att ni är här idag.

Jag är här för att tala med det välsignade folket. Ni människor i nord ska leda resten av världen.

Vansinne har servat vår galna intelligens för länge. Det är dags att styra av kärlek från hjärtat. Allt för länge har vi nonchalerat vår intuition. Vi håller på att döda vår moder Jord. Men henne kommer vi inte att tillåtas ta död på. Det är mänskligheten vi måste bevara.

Det är tid att minnas vem du är. Att vi lever här just nu, är ingen tillfällighet. Vi lever i den största tiden i Jordens historia.

Ni är här.  Ni från nord, det är ni som ska rädda vår Jord. Ni är det starkaste av starka. Det finns ingen annan som kommer att rädda oss. Det finns en plan. Kärlek. Vi är här. Vi ska lära och växa. Det är upp till oss alla att lära oss läxan.

Vi har inte varit kärleksfulla mot det som vi kommr från, Skaparen. Vi har kastat, sten, vi har skrikit och nonchalerat. Vi har fokuserat på allt fruktansvärt som händer i världen. Vi tänker på det hemska och pratar om det hemska och genom det skapar vi mera hemskt. Världen kommer att förändras. All energi skall vara kärleksfull.

Gå in i era hjärtan. Den högsta energin vinner alltid.

Det som styr världen idag och har styrt för länge är pengar, makt, regeringar och religioner.

Förenar vi oss i kärlek och ljus kommer vi att klara oss. Det finns inget annat sätt.

Mycket måste förändras. Vad som än händer. Lev i glädje och lycka.  Lev i kärlek. Men, var inte rädda. Vi går in i en ny värld av kärlek. Lever vi i våra hjärtan har vi inget att vara rädda för. Vi kommer att skapa något större och vackrare.

Var bara kärleksfull. Var i hjärtat. Följ hjärtat. Var inte i tanken. Var inte i huvudet. Det är ända sättet att rädda mänskligheten.

Ni från norr är utsedda att rädda världen. Ni är en stor grupp. Resten av världen kommer att följa. Religionerna har ingen betydelse. Vi måste gå samman och be tillsammans.

Vi jobbar för att stoppa tanken.

Det finns en kraft som är större än oss, Skaparen. Kom ihåg vem du är. Du är gudomlig. Du är skapad av Gud. Du är en del av det gudomliga. Du är ljus och kärlek. Du kan göra mer än du gör idag. Du har kraften. Du kan skapa.

Kom ihåg varför ni är här. Ni är här för att sprida kärlek och resten av världen ska följa er.

Jorden är säkrad. Vi är valda att vara. Vi ska fira. Vi är de starkaste av starka. Vi kan förändra våra liv, då vi följer våra hjärtan. Vi kan förändra Jorden, då vi följer våra hjärtan.

Hittills har vi fyllt oss med energi från andra. Du har varit din titel. Du har varit vad andra tycker om dig. Du har varit vad andra har gjort dig till.

ModerJord har allt till dig. Moder Jord har tillräckligt med energi till dig. Du behöver inte ta från andra. Energin finns i träd, gräs, jord, ja överallt. Du är perfekt som du är. Lär dig att se och lär dig att känna energi.

Vi ska veta vem vi är och vem vi kommer från. Acceptera den ni är. Ni är en del av Gud. Ni skapar.

Det är hur mycket du kan älska som räknas.

Vi är alla en gudomlighet som sätter oss själva i olika svåra sitationer för att lära oss och för att växa. Vi går alla i Jordskolan. En del går på dagis, andra i högskolan. Det har ingen betydelse i vilken skola vi går. Det viktiga är att klara klassen vi går i. Utföra de uppgifter och de förändringar som krävs av oss.

Kärlek är det viktigaste. Inte döma, bara förstå varandra i kärlek.

Tiden är NU.

Det finns bara en sak att göra. Ni måste älska från hjärtat. Följa hjärtat. Sluta leva från intellektet.

Det högre medvetandet höjer sig. Kärlek helar. Det är kärleken som kan rädda oss själv och Jorden. Kärlek styr allt.

Kärleken är framtiden. Kärlekskänslor är vägen till hjärtat.

Lev det liv som du vill leva, genom kärlek.

Lev av kärlek, så att våra barn kan leva i kärlek.

Jag hoppas att jag lyckats förmedla något av Kieshas budskap. Jag känner mig liten och jag känner att mina ord inte räcker till. Men med öppna hjärtan går allt in och min önskan är att vi alla får hjälpen att öppna upp våra hjärtan. Därifrån kan vi själva plocka fram den kunskap som vi behöver. Det är där i vårt öppna hjärta som vi finner kärleken. Med dessa ord vill jag avsluta Little Grandmothers budskap. Det krävs stora och kanske svåra förändringar i våra liv. Jag ber och jag tackar kärleksfullt att vi alla får kraften och modet att följa våra hjärtan.     

Vill du veta mera om Little Grandmother, sök på Google. Du får givetvis väldigt gärna kontakta mig.