Jag är fortfarande uppfylld av de kraftfulla energier som genomsyrade mig igår kväll. Lisbeth, en TNI-kollega och mycket god vän till mig hade samlat sina barndomsvänner i Åstorp, norr om Helsingborg, för en presentation av Tahitian Noni Original. Bilresan upp kändes lång och jag insåg att förkylningen jag drog på mig förra helgen då jag var på Öland och höll på att frysa ihjäl, fanns kvar i kroppen. Så visst kan man bli förkyld då man dricker Tahitian Noni Original, om nu någon trodde något annat. Fördelen för min del, under de mer än 8 år som jag druckit juicen har varit att mitt immunförsvar har stärkts. Det är inte många förkylningar som fått fäste i min kropp. De få förkylningar som jag har haft har varit lindriga och gått över på ett par dagar. Men nu satt jag här i bilen, trött, oinspirerad och kände mig inte speciellt representabel att presentera en så viktig sak som Tahitian Noni Origianal.      

Inledningsvis blev det många kritiska kommentarer och mycket ifrågasättande kring produkten. Det gillar jag. Det är ett sunt. Men så kom DEN MAGISKA STUNDEN då de negativa energierna byttes ut mot kraftfulla, kärleksfulla, positiva energier. Stunden då vi alla får rosiga kinder och glittriga ögon. Detta händer i princip vid varje presentation. Det kan bli mer eller mindre kraftfullt. Men det sker. Lika fascinerande varje gång

Bilresan hem, var helt annorlunda än ditresan.  Jag vet inte hur Lisbeth körde, men det kändes som om vi flög hem. Vi kände båda en tacksamhet och glädje över att ha en sådan underbar produkt att presentera. Förhoppningen att de som nu tagit beslutet att börja dricka Tahitian Noni Original ska tillhöra den grupp som får en snabb och märkbarbart positiv förändring i kroppen är sann, kärleksfull och äkta. Vi har en produkt som kan förändra liv. Vi vet också att Tahitian Noni Original kan vara världens mest näringsrika produkt. Detta är stort.

Väl hemma vid 23.30 var min kropp fortfarande fylld av en underbar energi. Jag somnade i en känsla av glädje och tacksamhet som är svår att beskriva.